BUSQUEM 100 PERSONES - SALMON

Convocatòria de participants per espectacle inaugural del SÂLMON<

ATLAS, una performance d’Ana Borralho & João Galante – CasaBranca, busca 100 PERSONES de diferents professions i de diferents orígens, llengües, edats, sexes, capacitats i situacions professionals que vulguin participar en un espectacle. No cal experiència!

Periodistes, artistes, repartidors, terapeutes,  policies, urbanistes, strippers, fotògrafs, lampistes, pagesos, teleoperadors, futbolistes, científics, bloguers, xatarrers,  pastissers, carters, treballadors sexuals, massatgistes, polítics, perruquers, músics, perfumers, cambrers, venedors ambulants, taxistes, skaters, floristes, guies turístics, cuidadors, filòsofs, fusters, docents, enginyers, infermers, conserges, detectius, il·lustradors, bibliotecaris, mecànics, bombers…

ATLAS inaugurarà el Sâlmon< Festival 2018 al Mercat de les Flors els dies 8 i 9 de febrer.

ATLAS és un projecte ART i PART. El programa ART i PART de creació artística comunitària als barris és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, gestionada a través de l’Institut de Cultura de Barcelona i que s’engloba en el marc del programa Barcelona Districte Cultural.

ATLAS és una performance teatral que, tal com el seu nom indica,  pretén representar la diversitat humana de la ciutat, creant un paisatge de la complexitat del teixit social i urbà.

L’espectacle reuneix a l’escenari 100 persones de diferents orígens, llengües, edats, sexes, capacitats, professions i situacions professionals. Amb aquesta obra, es vol construir un atlas de l’organització social humana, presentant els éssers humans a partir de la seva funció a la societat, reivindicant les seves ocupacions, tant de manera individual com col·lectiva.

“Ens interessa treballar amb professions legalitzades i tradicionals de tota la vida, però també amb aquelles no legalitzades i les no reconegudes com a treball pel seu caràcter associat al plaer o estil de vida (ex: alpinista, contacontes, skater, escalador, etc.). Qualsevol professió/funció a la societat està inclosa (aturats/es, cuidadors/es de la llar, jubilats/es, estudiants, etc.). Totes les peces que fan que la màquina associada al capital funcioni, seran representades.”

Formulari d’inscripció: http://granerbcn.cat/busquem-100-persones/

Per a més informació: participa@mercatflors.cat
El grup quedarà tancat a finals de gener.
Assajos: del 2 al 7 de febrer (horari de tardes)
Espectacle: 8 i 9 de febrer

+

INFORMACIÓ PRÀCTICA DEL PROJECTE

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x