HOP

Del 30 de novembre al 2 de desembre

Processos

Hop Processos focalitza la seva acció en facilitar processos de creació, d’investigació i de reflexió en l’àmbit de les danses urbanes. Durant dos dies el Mercat de les Flors acollirà artistes locals i internacionals que mostraran peces en procés de creació per mitjà de maquetes, sortides de residència o works in progress. El públic podrà accedir a les entranyes de la creació, conèixer de prop els artistes i participar en activitats de diàleg i d’anàlisi sobre el panorama actual.
Un cap de setmana per capbussar-se en l’escena de les danses urbanes de la mà de projectes en plena ebullició, de la dansa que està per venir.
El Hop situarà una vegada més el Mercat de les Flors com a punt de trobada per a festivals i estructures europees que donen suport a la creació escènica de les danses urbanes, consolidant-se d’aquesta manera com a cita destacada d’àmbit internacional.

Organitzen

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x