Del 25 al 27 de gener

MARLENE MONTEIRO FREITAS Bacants – Preludi per a una purga

Compartir

Aquesta peça ha rebut enguany el Lleó de Plata de la Biennal de Venècia

El deliri, la irracionalitat, la histèria i la bogeria es barregen en aquesta peça inspirada en les Bacants, d’Eurípides, on conviuen la violència i una aspiració a una vida senzilla i tranquil·la. L’autor de l’Antiguitat ens convida a recórrer les profunditats humanes sota forces més enllà de la raó. La peça està interpretada per vuit ballarins i cinc músics que ens oferiran imatges exuberants pròpies d’aquesta coreògrafa.

Marlene Monteiro Freitas va estudiar a l’escola de dansa P.A.R.T.S. de Brussel·les i a l’Escola Superior de Dansa i la Fundació Calouste Gulbenkian de Lisboa. Ha treballat, entre d’altres, amb els coreògrafs Emmanuelle Huynh, Loïc Touzé, Tânia Carvalho i Boris Charmatz. El denominador comú de les seves peces és l’obertura, la impuresa i la intensitat. És cofundadora de P.OR.K, estructura de producció de Lisboa.

Marlene Monteiro ha presentat recentment dues peces a Barcelona: (M)IMOSA, amb Trajal Harrell, Cecilia Bengolea i François Chaignaud en el Mercat, i Guintche a la sala Hiroshima, treballs amb què va seduir totalment al públic. 

Coreografia Marlene Monteiro Freitas / Amb Andreas Merk, Betty Tchomanga, Cookie, Cláudio Silva, Flora Détraz, Gonçalo Marques, Guillaume Gardey de Soos, Johannes Krieger, Lander Patrick, Marlene Monteiro Freitas, Miguel Filipe, Tomás Moital, Yaw Tembe / Producció P.OR.K (Lisboa) – Bruna Antonelli, Sandra Azevedo / Distribució Key Performance (Estocolm) / Coproducció TNDMII de Lisboa; Kunstenfestivaldesarts de Brussel·les, steirischer herbst festival de Graz & Alkantara (Lisboa)

Dissabte 26 de gener, Una Hora Abans de la funció, sessió d’introducció a l’espectacle
Dissabte 26 de gener, Conversa després de la funció

#MarleneMonteiroFeitas #Bacants

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Del 25 al 27 de gener

20h (dg 18h)

Sala MAC

22€

Més informació

web artista

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x