16 de febrer

CHRISTIAN RIZZO / ICI -CNN Montpellier D’à côté

Compartir

Recomanat a partir de 6 anys

D’à côté és un conte perceptiu i coreogràfic que mostra l’evolució de tres éssers. Aparicions i desaparicions construeixen un paisatge en moviment sobre l’escenari, on la dansa i els objectes dialoguen amb la llum i el so i despleguen un espai oníric en què cada protagonista invita els altres al seu món. D’à côté vol oferir un espai de metamorfosi a espectadors de totes les edats per tal que hi conflueixin els imaginaris de tots ells.

Després de treballar amb nombrosos coreògrafs, Christian Rizzo va fundar la seva companyia l’association fragile el 1996, amb la qual ha creat més de 30 peces. L’any 2015 va ser nomenat director del Centre Coreogràfic de Montpellier.

Coreografia, escenografia, objectes luminosos i vestuari Christian Rizzo / Creació musical Pénélope Michel et Nicolas Devos (Cercueil / Puce Moment) / Producció ICI — centre chorégraphique national Montpellier – Occitanie / Pyrénées-Méditerranée / Direction Christian Rizzo / Coproducció Théâtre National de la Danse de Chaillot – Paris, Théâtre de la Ville – Paris, Opéra de Lille, Concertgebouw Brugge dans le cadre de December Dance (Belgique), TANDEM – Scène nationale, TJP Centre Dramatique National d’Alsace Strasbourg, Charleroi Danse – Centre chorégraphique de la Fédération Wallonie-Bruxelles, Scène nationale d’Albi / Socis públic Ministère de la Culture et de la Communication – Direction Régionale des Affaires Culturelles Occitanie, la Région Occitanie / Pyrénées-Méditerranée et Montpellier Méditerranée Métropole

#ChristianRizzo #Dàcôté

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

16 de febrer

dissabte 16h, diumenge 18h

Sala MAC

12€ (menors 14 anys, 8€). Consulteu abonament familiar

Durada: 50'

Més informació

Sessions escolars

ici-ccn.com

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x