Del 17 al 19 de maig

JESÚS RUBIO GAMO Gran Bolero

Compra entrada

Compartir

Amb la música de Bolero, que és com un tren, un punt de fuga cap endavant, els ballarins arriben a un estat de cansament en què cal revisar les forces per poder continuar, i aquest és el moment que m’interessa, i que en aquesta peça puc dilatar i investigar millor. Al final el que més m’interessa és la transformació dels estats.” Jesús Rubio Gamo

Jesús Rubio Gamo, coreògraf madrileny format a Londres, propicia un intercanvi entre el Mercat de les Flors i els Teatros del Canal amb sis ballarins de cada ciutat per parlar de l’esforç i del plaer de resistir. Gran Bolero és una dansa sobre l’obstinació, sobre el trànsit entre el plaer i l’esgotament i també sobre el pas del temps. 

Jesús Rubio Gamo es ballarí, coreògraf i escriptor independent que produeix les seves pròpies creacions des de 2008. Ha estudiat ballet clàssic i dansa contemporània a Madrid i Londres. És titulat en Interpretació Gestual per la RESAD, ha rebut una beca MAE-AECID per desenvolupar un Màster en Coreografia a la London Contemporary Dance School (The Place) que va acabar amb el grau de distinció i ha cursat els estudis de Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual per la UAH en col·laboració amb el Museo Nacional de Arte Reina Sofía. A Londres ha rebut encàrrecs de les companyiess EDge (The Place), Zebfontaine i el grup de dansa de la Universitat de Roehampton. Les seves peces s’han mostrat a festivals com Escena Contemporánea, Danza a Escena (Red Nacional de Teatros), Dantza Hiriam, Festival de Artes Escénicas de Lima, Les Plateaux (La Briqueterie, París), ARC for Dance (Atenes) o Festival RomaEuropa. També ha presentat treballs en museus com l’Artium (Vitòria), CA2M (Madrid), Museo Pablo Serrano (Zaragoza) o Museo de Bellas Artes de Bilbao.

Idea, direcció artística i coreografia Jesús Rubio Gamo / Intèrprets 12 ballarins per definir / Coproducció Mercat de les Flors, Teatros del Canal

#JesusRubio #GranBolero

Coproducció Mercat de les Flors

 

 

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Del 17 al 19 de maig

20h (diumenge 18h)

Sala MAC

16 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x