6 i 7 d’abril

JORGE DUTOR + GUILLEM MONT DE PALOL + CRIS BLANCO Lo mínimo

Compra entrada

Compartir

La trobada d’aquests tres creadors, Jorge Dutor, Cris Blanco i Guillem Mont de Palol, ha donat lloc a la realització d’una peça per a tots els públics que qüestiona els codis i llenguatges d’aquest gènere. Fer d’allò real una ficció i del que és fictici, una realitat, convertir-se en gairebé qualsevol cosa i creuar dimensions espai temporals.

Cris Blanco desenvolupa projectes escènics des de 2003 i treballa en performance, música, teatre i cinema; la barreja de gèneres escènics, els trucs a la vista, canviar el significat de signes i objectes, la ciència i la ficció tenen a veure amb el seu treball. Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor col·laboren junts des de 2008 i han realitzat nombroses peces, una mostra de les quals veurem al Mercat en la constel·lació que els hi dediquem.

Direcció i interpretació Jorge Dutor, Cris Blanco, Guillem Mont de Palol / Coproducció Mercat de les Flors, Teatros del Canal / Amb el suport Mala Voadora

Coproducció Mercat de les Flors

#MontDeDutor #CrisBlanco #LoMínimo

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

6 i 7 d’abril

Dissabte 18h (diumenge 12h)

Sala MAC

12€ (menors 14 anys, 8€). Consulteu abonament familiar

Més informació

Sessions escolars

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x