Del 14 al 17 de març

LA VERONAL Pasionaria

Compartir

Marcos Morau, al capdavant de La Veronal, es pregunta per les emocions en un sentit ampli, des de la responsabilitat que tenen en humanitzar-nos i diferenciar-nos dels objectes -i inclús dels altres humans- fins a les passions. Pasionaria investiga també quan la passió es converteix en obsessió, en un perill incontrolable… La música de Bach i la personal tècnica de moviments desenvolupada per Morau i interpretada per 7 excel·lents ballarins són els pilars d’aquesta nova producció.

Amb coproductors de luxe, com ara el Théâtre National de Chaillot de París, els Théâtres de la Ville de Luxemburgo, el Sadler’s Wells de Londres, els Teatros del Canal de Madrid o els festivals Temporada Alta i Grec, la companyia es troba en un gran moment de projecció internacional. Morau va fundar la Veronal l’any 2005 i des de llavors s’ha posicionat com a creador indispensable en el panorama coreogràfic internacional, rebent guardons com el Premio Nacional de Danza 2016 del Ministeri, entre molts d’altres.

Direcció Marcos Morau / Coreografia Marcos Morau en col·laboració amb els intèrprets / Assistent coreografia Lorena Nogal / Assessorament i dramatúrgia Roberto Fratini, Celso Giménez / Intèrprets Àngela Boix, Ariadna Montfort, Núria Navarra, Lorena Nogal, Shay Partush, Marina Rodríguez, Sau Ching Wong / Coproducció Teatros del Canal (Madrid), Théâtre National de Chaillot (París), Les Théâtres de la Ville de Luxembourg (Luxemburg), Sadler’s Wells (Londres), Tanz Im August (Berlín), Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya (Girona – Salt), Grec Festival (Barcelona), Oriente Occidente Dance Festival (Rovereto, Itàlia), Barcelona

#LaVeronal #Pasionaria

Divendres 15 de març, Dramatúrgies del Debat

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Del 14 al 17 de març

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

22 €

Més informació

www.laveronal.com

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x