13 i 14 d’abril

BIG BOUNCERS Si estiguéssim soles a l’Univers, seria una gran pèrdua d’espai…

Compra entrada

Compartir

Pack CONSTEL·LACIÓ BIG BOUNCERS: 28 €
O també a partir de 3 espectacles descompte del 40% (7 € entrada)

Aconsegueix el teu pack aquí!

Aquesta nova creació sorgeix de la necessitat de compartir, transmetre, desenvolupar i multiplicar les possibilitats del llenguatge escènic que van generar el seu primer treball, Big Bounce, peça que juga a desplegar possibles futurs a partir del mateix origen. Big Bounce pren el nom de la teoria homònima que suggereix que podríem estar vivint tant en el primer com en el dos mil milions d’una seqüència infinita d’universos. Agafant com a punt de partida els temes, les eines i els materials desenvolupats en el procés de creació de Big Bounce, es proposa una explosió  escènica, multiplicant les possibilitats a través dels cossos que es transformen.

Per aquesta ocasió es comptarà amb la participació d’un grup d’intèrprets estudiants de l’Institut del Teatre que faran possible descobrir-se en universos paral·lels i que es posi en dubte l’idea d’origen.

Big Bouncers és un col·lectiu format per les creadores Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol amb una àmplia trajectòria artística. Format el 2012, és un grup de recerca i creació que té com objectiu desenvolupar una pràctica comú, amb l’interès d’investigar i aprofundir en els nous llenguatges escènics. Des de l’inici el treball del col·lectiu s’ha desenvolupat i articulat al voltant de tres eixos d’acció: la creació de peces escèniques, la creació de performances per espais no convencionals “site specific” i la pedagogia.

Idea, creació i direcció Big Bouncers (Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola) / Coproducció Mercat de les Flors / Amb la col·laboració CSD de l’Institut del Teatre / Amb el suport Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura

#BigBouncers

Coproducció Mercat de les Flors

 

Divendres 12 d’abril, Dramatúrgies del Debat

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

13 i 14 d’abril

19 h (dg 18 h)

Sala MAC

12 €

Més informació

web cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x