Gala de presentació del Festival Sâlmon< 2018

La 6a edició del Festival Sâlmon<, organitzada pel Graner fàbrica de creació, arribarà del 8 al 25 de febrer del 2018 al Mercat de les Flors i a altres espais de la ciutat com ara Fabra i Coats, Antic Teatre, MACBA, Fundació Joan Miró, Sala Hiroshima i CaixaForum.

Després de l’empenta del Premi FAD d’Arts Parateatrals Sebastià Gasch i amb el convenciment que serà una gran edició, aquest dijous 14, a les 20 hores al Mercat de les Flors, tindrà lloc una gala que mostratà el vídeo de presentació, la imatge i les grans línies de la programació.

Per a l’ocasió, Bárbara Sánchez i Jaime Conde seran els mestres de cerimònies d’una gala que inclourà les intervencions de Cris Blanco, Sara Fontán i Novios (Rubén Ramos i Pablo Gisbert) i la sessió del DJ la Flor de Alcorcón.

Oberta a tothom, caldrà confirmar assistència a confirmacions@mercatflors.cat

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x